algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El socialista Jaume Jaume serà el batle gràcies a un pacte amb PSM

El nacionalista Miquel Ballester tindrà l'àrea d'Educació, Cultura i Esports

L'edil socialista, Jaume Jaume, serà el batle d'Algaida durant els propers quatre anys gràcies a un pacte amb l'únic edil del PSM, Miquel Ballester. El regidor nacionalista tindrà l'àrea d'Educació, Cultura i Esports i la primera tinença de batlia. L'acord signat per ambdós partits per a la governabilitat de l'Ajuntament d'Algaida passa també perquè un dels regidors del PSOE tindrà la dedicació exclusiva, en aquest cas, Antònia Ramis. Tota la resta dels càrrecs estan pendents de concretar-se durant els propers dies.

El pacte entre PSOE i PSM es va fer públic ahir migdia al Casal Pere Capellà. Jaume Jaume explicà que l'acord va ser possible gràcies al fet que «els nostres programes convergeixen en un. Aquest pacte és molt important perquè té un caire progressista que garantirà la governabilitat del consistori algaidí». Així mateix, Jaume apuntà que, «malgrat que Miquel Ballester tindrà la regidoria d'Educació, Cultura i Esports, també estarà implicat dins les altres àrees i formarà part de la comissió de govern».

De la seva banda, Miquel Ballester expressà que «des del primer moment nosaltres vàrem mostrar una gran receptivitat per formar govern, al llarg de la darrera setmana hem tingut unes discussions molt cordials i hem assentat unes bases conjuntes». El regidor nacionalista expressà que «estam molt contents que aquest pacte de Govern s'hagi fet possible ja que d'aquesta manera hem tingut l'oportunitat de formar part del govern, estam molt il·lusionats per fer feina i tenim una bona base per fer moltes coses sense gaire dificultats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.