cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

PP i ASI perfilaren ahir un pacte de govern en continuïtat amb l'actual

Avui és previst que es donin a conèixer els acords per governar

El PP i l'Agrupació Social Independent (ASI) perfilaren, ahir horabaixa i per separat, el pacte de govern per als propers quatre anys que, si com està previst, els respectius partits li atorguen el seu vistiplau, quedarà signat i es donarà a conèixer avui matí. Tant el PP com ASI valoren de manera altament positiva el pacte d'aquesta darrera legislatura. De fet han estat dels partits més beneficiats per les urnes del 13 de juny. Els populars han incrementat la seva representació en dos regidors, mentre que ASI ha duplicat la seva, i ha aconseguit un regidor més.

Així, i sense haver transcendit res de res de les negociacions, si es formalitza l'acord per al proper govern es plantejarà a mena de continuïtat amb l'actual, tal com ja afirmà fa uns dies el portaveu d'ASI, Joaquim Rabasco. Ell mateix, després de reconèixer la bona situació en què l'havien deixat els resultats de les eleccions ja va anunciar la seva aposta per la continuïtat. Tot i això, el portaveu d'ASI ahir no volgué avançar cap de les clàusules del possible pacte, però sembla clar que voldrà tornar a presidir la batlia pedània de l'Arenal com ha fet aquests darrers anys.

Per part del Partit Popular, tampoc no es volgué avançar res de res. No obstant això, el mateix vespre de les eleccions el nou candidat a batle, Lluc Tomàs, ja apuntà que abans s'havien mantingut diversos contactes per consolidar un govern estable que es dirigien cap a una renovació del pacte amb ASI. Així mateix, concretà que aquest ja s'havia posat sobre la taula i no hi hauria massa problemes per arribar a un enteniment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.