algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Ports i Litoral fa tapar una canonada d'aigües fecals que anava a la mar

El delegat del Port lleva ferro als fets dient que pertot hi ha infiltracions

El Departament d'Obres de Ports i Litoral ha fet tapar una sortida d'aigua residual que dóna dins la mar per acabar amb la pudor que s'ensuma just al començament de les seves instal·lacions i també per mirar de minvar la contaminació del port.

El delegat en funcions del Port de Pollença, Francisco Cabrer, explicà ahir que l'enginyer de l'Ajuntament i el d'Obres de Ports i Litoral varen estar d'acord a tapar amb una boia la sortida d'aquesta canonada de pluvials, on se suposa que alguns habitatges hi aboquen directament les aigües residuals, d'aquí l'olor. Tapant la sortida esperen que, quan pugi el cabal, «als immobles que connectaren les fecals a la xarxa de pluvials els surti la porqueria per dalt, així sabrem per on hem d'actuar». No obstant això, en moments de pluja intensa o quan s'incrementa substancialment el cabal d'aigües brutes, Cabrer comenta que Ports i Litoral està d'acord a tornar a obrir la boia perquè «si no saltaran els embornals dels carrers de la vora».

Malgrat les explicacions fetes, el delegat en funcions del Port de Pollença va voler llevar ferro a les queixes de Ports i Litoral per aquests abocaments d'aigües residuals a la mar afirmant que «de filtracions n'hi ha per tot el Moll, davant la piscina de l'hotel Daina, davant el Mestral, el bar Cati. Fa anys infinits que hi ha filtracions, la xarxa té més de 60 anys i mai no ha estat renovada».

Després passà a explicar que a molts indrets del Port de Pollença es va connectar a la xarxa de pluvials les aigües fecals i que, per això, resulta necessari fer una gran inversió en aquest sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.