algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

Mans Unides instal·là una taula contra el deute extern del Tercer Món

Representants de Mans Unides, Justícia i Pau, Càritas i de la Confederació de Religiosos i Religioses de Mallorca instal·laren ahir una taula davant el Palau March, en el carrer Conqueridor, per demanar la condonació del deute extern dels països del Tercer Món. Aquesta taula va estar en marxa des de les deu del dematí fins a les nou del vespre, i recaptà nombroses mostres de solidaritat. De fet, el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, és una de les 6.000 mil persones que fins ahir ja havien signat en demnada de suport per al Tercer Món.

Al llarg de la jornada d'ahir es va repartir documentació sobre la situació que planteja el deute dels països pobres del sud. De fet, la campanya de les signatures es perllongà durant tot el dia i cada hora es llegia un manifest de solidaritat amb el Tercer Món. Grups d'immigrants africans participaren amb les seves intervencions musicals.

Aquest acte de Palma se suma als que al llarg de la setmana s'està celebrant en diferents ciutats espanyoles amb motiu de la cimera de Colonya i també perquè des del passat dilluns, 14 de juny, manquen menys de 200 dies per a l'inici de l'any 2000.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.