algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'ONCE fa milionaris a Puigpunyent i Portocolom

El bar Can Domingo, de Puigpunyent, repartí 40 cupons de l'ONCE amb el número 46.759, que va ser agraciat ahir amb el primer premi. Els propietaris dels cupons s'han repartit 240 milions de pessetes. Algunes persones han aconseguit fins a 30 milions, tot i que la major part del premi es troba molt fraccionada.

Ahir vespre hi va haver festa grossa al bar. Una vintena de persones s'hi presentaren i brindaren amb cava aquest cop de sort, que no ha estat l'únic de la setmana. I és que dijous el cupó va repartir altres 50 milions entre el nucli costaner de Portocolom i la vila.

Els repartidors de la sort foren Maria Dolors Martín i el seu espòs, Alejo Pomar, que ahir no podien amagar la satisfacció perquè amb aquests doblers hauran ajudat molta de gent. El número premiat, el 08338, està molt repartit i com a màxim s'han venut dos cupons per persona.

Els venedors es mostren molt satisfets perquè és la segona vegada que reparteixen la grossa. Fet pel qual hi ha molta de gent que cada dia els compra el cupó a ells. Així doncs, esmentaren que «estam molt satisfets pels afortunats però també tenim pesar per als qui no els ha tocat».

Tant Maria Dolors com Alejo venen els cupons per la zona la carretera de Campos i zones de Portocolom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.