algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

UM, PSOE i PP arriben a un principi d'acord per governar plegats

Aquesta fórmula permetria dinamitzar la gestió municipal

Els tres partits que han obtingut representació municipal a l'Ajuntament de ses Salines "UM, PP i PSOE" han arribat a un principi d'acord per asseure's i negociar un pacte a tres bandes. De moment encara no s'ha fixat dia i hora per la reunió però els candidats estan d'acord per fer-ho a principi de la setmana que ve.

Aquesta iniciativa va ser impulsada pel portaveu popular, Joan Burguera, que a la campanya ja apuntava la necessitat de consensuar entre tots la gestió municipal d'aquests pròxims quatre anys. La proposta ha estat ben rebuda pels altres dos canditats, principalment per Antoni Caldentey, d'UM, que creu creure que aquesta fórmula permetria dinamitzar la gestió municipal i això repercutiria positivament en el benestar del veïns i en la millora del poble.

Antoni Caldentey, batle en funcions, està disposat a repartir les diferents àrees de govern. És més, la possibilitat sembla que li agrada, però troba que la batlia, en ser UM la candidatura més votada dia 13 de juny, ha de ser per a ell els pròxims quatre anys. Aspecta possibilitat podria ser rebutjada pels conservadors, que es mostren disposats a assolir àrees de govern, però també afirmen la possibilitat de poder negociar la batlia. Cal esmentar que encara que UM hagi estat la candidatura més votada, supera el PP en sols sis vots i ambdós partits tindran quatre regidors a la Sala.

Pel que fa al candidat del PSOE, Antoni Perelló, aquest cap de setmana s'entrevistarà amb els conservadors per preparar la reunió de la setmana que ve i saber a què atendre's. Tot i això, ha deixat caure que el seu partit fou el més votat a la Colònia de Sant Jordi i sembla que les altres formacions estudien la possibilitat de cedir-li la batlia pedània de la localitat costanera a canvi que entri al pacte tripartit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.