algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Cosme Adrover inicia negociacions amb el PSM

El batle en funcions i cap de llista pel partit Convergència Municipal de Santanyí (CMS), Cosme Adrover, ha iniciat les negociacions amb el PSM per arribar a un acord sobre un pacte de govern format per grups d'esquerres. Adrover ha manifestat que «s'han duit a terme les primeres converses amb el grup nacionalista i hem acordat que tornaríem a parlar durant els pròxims dies». Cosme ha apuntat que, per arribar a un acord amb el Partit Popular amb la finalitat de formar un pacte de dretes, seria necessari que «algunes persones que integren el partit deixin de formar part d'aquest grup polític».

La cap de llista pel grup nacionalista, Maria Antònia Burguera, ha reconegut que han existit contactes amb Cosme Adrover i ha expressat que «de moment, l'únic que puc manifestar és que estudiarem la seva proposta».

El número dos del partit Convergència pel Municipi de Santanyí, Mateu Cànoves, ha anunciat que fa comptes dimitir si Cosme aconsegueix dur a terme un pacte d'esquerres. Cànoves ha argumentat que «Cosme Adrover està obsessionat amb el projecte que formem un pacte de govern amb els partits d'esquerra i si això succeeix, jo mateix seré el primer a renunciar del meu càrrec de regidor».

Mateu Cànoves fonamenta la seva posició de no poder fer costat a Adrover en el fet que «els nostres votants no aprovarien que nosaltres pactàssim amb els grups d'esquerres, ja que nosaltres som una formació d'ideologia de dretes i un pacte així no tendria cap sentit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.