algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La gent d'Adrover li atorga carta blanca i ell diu que espera ofertes

Ahir no descartava un pacte amb el PP i avui no el descarta amb l'esquerra

Cosme Adrover es va reunir el vespre de dimarts amb dos dels tres regidors que ha aconseguit per Convergència del Municipi de Santanyí i sembla que aquests li atorgaren carta blanca per fer i desfer. Així, doncs, sabent-se frontissa tant per la dreta com per l'esquerra, ahir llançà l'anunci d'estar esperant una possible oferta del PSOE i PSM per poder pactar amb ells.

L'anunci del batle va agafar per sorpresa el candidat socialista, Eloy Jesús Núñez, qui va esmentar que ni tan sols havia pensat en aquesta possibilitat. Núñez també confirmà que per part de les esquerres no hi havia hagut cap moviment en aquest sentit. Tot i això, quant a la seva viabilitat, el socialista ni la descartà ni la confirmà i digué que la seva agrupació es reuniria dissabte per valorar-ne els resultats i que serà el partit qui decidirià envers aquest hipotètic pacte. Núñez va finalitzar fent una crida a la serenitat i a la necessitat de ser respectuosos amb l'opinió i el pensar dels respectius electorats del municipi.

Malgrat tot, no es poden oblidar els diversos enfrontaments personals amb Adrover i que fan gairebé del tot descartable d'entrada aquest pacte. L'anunci del batle també motivà la sorpresa entre el sector de CMS més conservador que no va ser present en la reunió del dimarts vespre. Mateu Cànoves, el número dos de la candidatura del batle, a qui el candidat del PP, Miquel Vidal, just a l'endemà de les eleccions ja va fer una oferta de govern, rebutjà donar qualsevol suport a les esquerres. Cànoves va ser clar i esmentà que ell feia costat al batle però les seves conviccions ideològiques no havien canviat per l'escisió amb els populars i mai no podria oferir la batlia a un govern esquerrà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.