algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 21°
30°

Un incendi destrueix en part una empresa de metal·lúrgia a Palma

Veïns de Son Campos varen ser desallotjats per por d'una explosió de gas

Un magatzem de metal·lúrgia resultà ahir parcialment destruït a causa d'un incendi que es declarà en el seu interior durant la matinada. Aquest sinistre causà un ràpid desplegament de les forces de seguretat, ja que a l'interior d'aquest local hi havia un gran dipòsit de gas, i existia la possibilitat que esclatàs i es produís una deflagració.

A causa d'això, el centre d'emergències del 112, juntament amb la Policia Local de Palma, coordinaren una operació d'evacació d'alguns dels veïns del carrer Son Campos, "el magatzem sinistrat es troba al número 5 d'aquesta via" per evitar un mal major en el cas que el foc afectàs l'esmentat dipòsit.

Segons informaren els Bombers de Palma, el foc començà sobre les 4.45 de la matinada a la part posterior, i es va estendre amb rapidesa. En primer lloc es veren danyades algunes màquines que es trobaven emmagatzemades al lloc, i després quedaren calcinades diverses bigues de fusta i també es va veure afectat el sòtil d'uralita del local, una part del qual caigué. Poc després de les sis, les flames es donaren per estingides.

Quan va haver passat el perill, les forces de seguretat desplaçades al lloc, formades per la Policia Local, el Cos Nacional de Policia i els Bombers varen reallotjar els veïns d'aquest carrer proper a les vies del tren a les seves respectives cases, ja que la tan temuda deflagració no es produí. Sobre la causa que donà origen a les flames encara no hi ha res en clar, però podria haver estat motivada per un curtcircuit. Fonts de Policia i Bombers asseguraren que el dipòsit de gas es trobava dins el local sinistrat, però un dels portaveus de l'empresa Metálicas Mallorquinas S.A. s'apressà a negar aquest extrem, dient que no hi havia res d'això «o almanco jo no en tenc coneixement». Encara no hi ha un informe pericial sobre aquest assumpte, però els danys són a priori abundants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.