algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
27°

El regidor del PP Cristòfol Perelló és condemnat per amenaces

L'edil haurà d'indemnitzar amb 51.088 pessetes la part denunciant

El regidor del Partit Popular de Sa Pobla, Cristòfol Perelló, ha estat condemnat per un delicte d'amenaces i de destrosses materials.
Així es posa de manifest a la sentència feta pública pel jutjat d'instrucció número dos d'Inca en la qual s'imposa a Perelló una pena de vint dies de multa a raó de mil pessetes diàries i a una indemnització de 31.088 pessetes pels danys ocasionats.

Els fets varen tenir lloc a Alcúdia a finals del mes d'agost de l'any passat i s'originà quan la denunciant, Francisca Crespí, que residia en un habitatge ubicat damunt el de Perelló, va regar les plantes de la seva terrassa, i banyà amb l'aigua una butaca que hi havia al pati inferior i que era propietat del regidor.

Segons especifica la sentència, arran d'això i vista la periodicitat amb què es produïen aquestes actuacions, Perelló, «en un estat de gran excitació» i acompanyat del seu fill Sebastià va acudir a casa de la denunciant i pegà de forma insistent contra la porta del domicili de la denunciant alhora que llençava amenaces contra ella i la resta de la seva família. Com a resultat dels cops la porta va patir danys de consideració.

Tal com consta a la denúncia interposada per Francisca Crespí davant la Policia Local d'Alcúdia, el regidor Perelló va amenaçar-la esmentant que rompria la porta i que la mataria a ella i a tota la família. La sentència reconeix l'existència de relacions conflictives i d'una enemistat profunda entre les parts, familiars entre sí. Amb tot, el jutge no ha volgut entrar en l'origen d'aquest enfrontament i considera provat que es varen produir uns danys a la porta de Francisca Crespí tota vegada que han estat degudament acreditats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.