cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Adrover recapacita i torna al davant de CMS sense descartar un pacte amb PP

El popular Vidal manté l'oferta a Cànoves però Adrover vol negociar fort i parlar de batlia

Cosme Adrover ha recapacitat la seva decisió de retirar-se de la política i torna a posar-se al front del seu partit, Convergència del Municipi de Santanyí. El canvi, segons exposà ell mateix, obeeix a les pressions que ha rebut des del seu cercle personal i de nombrosa gent del poble que li ha demanat que no renunciï.

Així mateix, explicà que «analitzant-lo fredament, el resultat no és tant dolent, només ens diferencien 308 vots del Partit Popular i amb 150 més nosaltres hauríem aconseguit un regidor més». Adrover culpà d'aquests vots perduts les «mangarrufes» de la campanya electoral del PP, que qualificà de «molt bruta» i de «jutjat de guàrdia». Per justificar les seves declaracions cità com a exemple que sembla que s'havien entregat en mà nombroses paperetes a la gent, principalment gran, dient-los que votaven el PP com si votassin el batle. «Fins ara, que hem perdut, no se n'han adonat que no em votaven a mi».

Al marge de polèmiques, cal recordar que CMS és la segona llista més votada del municipi, amb 1.416 vots, i ha obtingut quatre regidors, sols un menys que els conservadors. Pel que fa a possibilitat de subscriure un pacte de govern estable, Adrover no descartà res, encara que esmentà que «atesa la situació i la nostra història, és molt mal de fer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.