cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

El PP s'imposà en 43 barriades del centre de Palma

L'equip socialista de Roig solament fou la primera força en nou zones perifèriques

El PP de Palma s'imposà en la majoria de barriades de la ciutat. I és que solament en el cas de 9 barris el PSOE resultà la primera força política en les eleccions locals de diumenge.

De les 58 barriades que constitueixen Palma, l'equip conservador de Joan Fageda aconseguí el vot de 49, tot assolint per tercera vegada la victòria suficient com per oblidar-se de pactes i d'acords.

L'equip del candidat a batle pel Partit Socialista, Antoni Roig, només arribà a ser la primera força en la perifèria. Aquest és el cas del Polígon de Llevant, on el PSOE obtingué el 38'6% dels vots davant del 33'4% dels vots del PP. Igualment succeí al Rafal Nou, on el 47'5% dels electors votaren Roig davant el 29% que votà Fageda. A l'Arenal i a Son Cladera les votacions també es decantaren pel PSOE amb un 39 i un 47% contra el 35'3 i el 28'6% del PP. En el cas de Son Cladera, com a Son Gotleu (amb un 47'4% sobre el 31'4% del PP), els resultats són bastant diferents, ben al contrari de Son Cotoner, on els vots socialistes gairebé s'igualen als populars, amb 1.662 vots (38'2%) per al PSOE davant els 1.618 vots (37'2%) per als populars. Son Oliva, Son Roca i Verge de Lluc són les altres tres barriades on el PP no pogué comptar amb els vots dels seus habitants electors.

Pel que fa a les barriades més nacionalistes, cal destacar Establiments, Casa Blanca, Gènova, sa Vinyassa, Sant Miquel i Son Sardina, on el PSM és la segona força política més votada. A Sant Jordi, el partit més votat fou el del candidat nacionalista Sebastià Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.