nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

Desplegament massiu dels mitjans de comunicació als jardins del Consolat de Mar

La tasca es desenvolupà a ritme trepidant a la Llonja

C.C./P.M. Palma.
El vespre als jardins de la Llonja de Palma, centre neuràlgic de la jornada electoral, va ser protagonitzat pel desplegament massiu dels mitjans de comunicació, que s'hi congregaren per conèixer minut a minut el resultat dels escrutinis. El dispositiu especial instal·lat pel Govern balear agilità la tasca dels professionals a través de la informació puntual de dades projectades en monitors de televisió i de l'actualització dels resultats del l'escrutini per Internet.

Tant els mitjans com les persones congregades als jardins varen poder seguir el recompte amb la gran pantalla instal·lada al pati, a més de quatre monitors de dimensions menors. A més de les dades, les pantalles oferiren també el seguiment realitzat pels canals de televisió autonòmics i estatals, així com les diverses rodes de premsa oferides pel portaveu del Govern, Manuel Ferrer, i la delegada Catalina Cirer. Així mateix, es repartiren també entre els assistents puntualment els fulls amb gràfics i taules de resultats que es mostraven en pantalla.

També als jardins del Consolat de Mar fou on els canals televisius instal·laren els seus sets per retransmetre en directe els resultats en l'evolució de l'escrutini. En el cas de TeleNova el set s'instal·là just a l'entrada marítima dels jardins. Així mateix, també hi foren presents tots els mitjans de les illes, així com la resta de mitjans del Grup Serra: Antena 3 televisió,Ultima Hora, Diari de Balears, i Ultima Hora Ràdio.

La tasca dels mitjans, però, es concentrà essencialment a l'interior de la Llonja, habilitada amb taules, cadires, diversos monitors de televisió i dos ordinadors amb impressora per accedir al servei d'intranet del Govern balear, on figuraven els resultats a les eleccions autonòmiques i imprimir-ne les dades. Així mateix, vint línies telefòniques i sis aparells de fax agilitaren la feina als professionals de la comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.