algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

L'apunyalament del carrer General Riera va ser un intent d'homicidi

101902
El detingut va ser conduït davant el jutge per emetre el seu testimoni. | J. MONTÀÑEZ.

L'apunyalament del carrer General Riera no va ser un atracament, sinó un intent d'homicidi. Funcionaris del Grup d'Atracaments del Cos Nacional de Policia varen arrestar Antonio S.V., de 35 anys, acusat d'haver apunyalat al pit el seu company de feina, Manuel Leonardo Mera, de 40, que actualment es troba ingressat a l'UCI de l'Hospital General.

L'ara detingut es trobava amb la víctima a l'esmentat carrer de Palma, i després d'una discussió motivada aparentment per gelosia, clavà un matxet de reduïdes dimensions al pit de l'afectat que, com l'agressor, treballa de repartidor de publicitat, és alcohòlic i viu en una situació pràcticament d'indigència que el fa dormir en un centre d'acolliment.

Els fets es produïren dijous, poc abans de la una de la matinada, a l'altura del número 44 del carrer General Riera de Palma. En un principi, Antonio S.V. havia denunciat davant de la Policia que ell i el seu company havien estat víctimes d'un atracament, però la incongruència de la seva declaració, i posteriorment el testimoni facilitat per la mateixa víctima, portaren els agents a detenir el repartidor.

L'agressor s'havia inventat aquest assalt per temor que el seu company morís a l'hospital, ja que la ferida per arma blanca li havia passat molt a prop del cor i li havia danyat seriosament un pulmó. Antonio i Manuel havien estat consumint alcohol en un local de la zona i, després de discutir, el detingut posà sobre el taulell i en actitud amenaçant l'arma usada en l'atac.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.