cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 15°
15°

Antoni Roig i Antoni Diéguez tancaren la campanya del PSIB a Son Gotleu

«Aquest any sí que se'n van perquè ha arribat l'hora de girar la truita»

«Aquest any sí que se'n van fora!». Amb aquesta frase, òbviament referida al PP, inicià el candidat a diputat Antoni Diéguez el míting de cloenda de campanya del PSIB a Son Gotleu. «És l'hora de fer la volta a la truita i treure els impresentables que hi ha a Cort». Aquesta fou la frase següent d'un discurs ple de referències a Aznar, Matas i Fageda davant unes 400 persones amb una mitjana d'edat elevada i concentrades en el col·legi públic Joan Capó, on a la fi de l'acte es repartí coca, i aquí sí que vingueren els joves.

No mancaren les al·lusions al túnel de Sóller, al «delinqüent» que va fer votar morts i ha estat recompensat, i als vots de la Patagònia, que foren qualificats per Diéguez com «el major escàndol de les nostres Illes. Tenien difícil superar-se, però ho han aconseguit. En això sí que són els millors, ho hem de reconèixer».

El candidat recordà que «els vots dels argentins són una operació preparada des de fa mesos i que el mateix Gabriel Cañellas no va voler fer. Així de desesperat està Jaume Matas, que fins i tot s'aprofita i juga amb la gent, però a Formentera els faran fora. Em recorda el principi del cas Calvià, quan deien que no en sabien res, però tot aquest frau es coneixerà. A l'Operació Enyorança només hi havia tres formenterencs, però ara resulta que en poden votar 74. No han tingut temps de reproduir-se tant».

Després d'esmentar «els salaris i les pensions més baixes de l'Estat, el milió i mig de pessetes que gasta cada dia Matas en propaganda amb doblers públics i les repetides inauguracions d'arbres per part de Fageda», arribà el torn d'Antoni Roig, candidat a batle. Roig va prometre la baixada del billet del bus, una major presència de la policia al carrer, el pagament dels llibres de text dels escolars, més escoletes i centres de la tercera edat, uns carrers més nets i l'eliminació del cànon de l'aigua. Sortí de l'escola entre aplaudiments i crits de «batle!!».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.