algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Els metges de Son Dureta amenacen que la seva vaga pot ser indefinida

Els residents es manifestaren a les portes de la Delegació del Govern

Els metges interns residents (MIR) de Son Dureta continuaren ahir el seu quart dia de vaga amb la mateixa incidència dels dies anteriors "un 95 per cent dels 95 metges que preparen la seva especialització a l'hospital públic", anunciant que la seva protesta pot ser indefinida si el Ministeri de Sanitat no accepta les modificacions preteses pel col·lectiu.

En qualsevol cas, la vaga dels MIR continuarà afectant l'hospital de Son Dureta almanco fins el pròxim dimecres, data fixada per a la pròxima reunió entre els residents i els tècnics de Sanitat.

Precisament al llarg dels primers dies de la pròxima setmana es començaran a notar els efectes d'aquesta vaga, segons han coincidit a assenyalar fonts de la institució i dels metges en formació d'especialitat. Fins ara, només s'han detectat petits problemes en les àrees d'oncologia i ginecologia "on els MIR efectuen les visites externes, és a dir, que omplen els qüestionaris previs a la visita", a traumatologia i també a les intervencions de cirurgia menor.

Els MIR es concentraren ahir "foren pocs: una trentena en representació dels 95 que estudien a Son Dureta" a les portes del Col·legi de Metges, on la setmana vinent presentaran el centenar llarg de signatures de metges que avalen la seva causa a Son Dureta. Després davallaren fins a les portes de la Delegació del Govern. Catalina Cirer els rebé i els donà asegurança que farà arribar les seves exigències al Ministeri.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.