algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Nit de bulla electoral a la Part Forana

Els partits polítics feren ahir la darrera crida apel·lant al vot dels ciutadans

La campanya electoral es tancà a la comarca d'Inca amb un ambient de festa. A Inca, la protagonista de la vetlada que el PSOE havia muntat al Campet del tren va ser la candidata a la batlia i al Consell Insular, Francina Armengol, que es deixà dur pel discurs eufòric i defensà l'aplicació a la ciutat d'un projecte socialista solidari «amb el futur i amb la societat».

A Alaró, socialistes i nacionalistes rivalitzaren en veure qui la feia més grossa. El PSOE organitzà una festa a la plaça del Rosari que serví per reforçar el paper del candidat Miquel Deià, relleu de Francesc Rosselló. El PSM, per la seva banda, escollí l'emblemàtic escenari de la clastra de Son Tugores per tancar campanya. A l'acte, que va comptar amb les actuacions de dos grups musicals, i degustacions de coca i vinet, hi hagué pocs minuts per als parlaments ja que segons el candidat Josep Gomila «la gent ja està cansada de tanta campanya».

La presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, va rendibilitzar bé el seu darrer dia de campanya voltant per la part forana. Començà el vespre al seu poble en un míting molt concorregut on defensà la feina feta per UM al municipi i les bones perspectives de futur.

D'aquí sortí escopetada cap a Llubí per donar suport a una de les candidates més emblemàtiques, la batlessa, Margalida Miquel, que enmig d'una festassa defensà la feina feta al davant de la batlia tot i reconèixer que hi ha coses a fer. Molts dels populars de les comarques de Llevant i Migjorn donaren la feina per feta i plegaren abans d'ahir.

El més bullers foren sense dubte els dels PSM-Entesa Nacionalista i Unió Mallorquina. Els nacionalistes aguantaren fins el final. A la comarca del Llevant coincidiren dues festes-míting (a Son Servera i Sant Llorenç) a més de la gran festa dels nacionalistes a Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.