algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Munar: «El PP anà a inaugurar hospitals a Amèrica per empadronar gent»

La presidenta qualificà els populars de dictadors per haver emprat aquesta tàctica

«Això només ho fan els dictadors i ja en vàrem tenir molts d'anys, de dictadors». Maria Antònia Munar, candidata a la presidència del Govern balear per Unió Mallorquina (UM), carregà amb aquestes paraules contra el PP en el míting de dimecres a la nit a Alcúdia, en clara referència a la inclusió de 6.000 argentins en el cens electoral de les Illes. Segons la presidenta del Consell Insular de Mallorca, «el que feia el PP quan anava a inaugurar hospitals a Amèrica i a promocionar els nostres empresaris era empadronar gent per poder canviar la voluntat dels mallorquins».

Munar també va fer especial referència a la política agrícola del Govern balear dient que «és segur que acabaran amb els problemes dels pagesos, perquè acabaran amb ells». Després no dubtà d'assenyalar que foravila necessita molta ajuda perquè si no s'han de vendre les terres. «No estam en contra que els alemanys comprin Mallorca, sinó que els mallorquins hagin de vendre perquè no poden mantenir les terres».

Davant un auditori totalment extasiat, la candidata d'UM també tingué paraules per al turisme i recordà que «volem turistes bons i pocs, perquè els que vénen els subvencionam nosaltres. Amb les 60.000 pessetes que li va costar a un mallorquí anar a Birmingham, ells vénen aquí dues setmanes amb pensió completa».

D'altra banda, la presidenta es manifestà a favor del transport públic. I en aquest sentit criticà que «l'única cosa que ha fet el PP és inaugurar cinc quilòmetres de via de tren que van d'Inca a enlloc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.