cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

El PSM diu que 103 candidats del PP treballen a l'administració de la CAIB

Sampol ho considera una demostració de «pràctiques clientelars»

Pere Sampol, candidat del PSM-Entesa Nacionalista a la presidència del Govern, denuncià ahir que les candidatures del Partit Popular estan farcides de persones que fan feina en l'administració autonòmica. Segons Sampol, aquest fet seria una demostració de la «pràctica clientelista pròpia del caciquisme de començament de segle i no d'una democràcia moderna». El candidat nacionalista, que és referí a aquestes en termes molt durs i parlà d'«enxufats», interpretà la inclusió d'aquestes persones en les candidatures com l'exigència per part del PP del pagament d'un favor fet amb anterioritat.

Les dades aportades pel PSM indiquen que 23 candidats a batle estan ocupats en l'administració de la Comunitat Autònoma: Joan Simonet Borràs (Alaró) és delegat de Sanitat i Consum; Jaume Sureda (Artà), vocal de la Junta Rectora de l'IBAEN; Santiago Coll (Binissalem) treballa a l'IME; Bartomeu Alemany (Búger), a l'Insalud; Miquel Mateu (Bunyola), a l'Institut de Son Ferrer; Pere Cantarero (Calvià), a la Conselleria d'Educació; Bartomeu Pons (Campanet), a Presidència; Joan Bibiloni (Consell) a Felip-Ficobalsa; Francesc Salas (Deià), a la Conselleria d'Educació; Antoni Gómez (Escorca), al Sefobasa-Ibanat; Catalina Soler (Felanitx), a la seu del PP; Pere Roger (Inca), a l'IDI; Margalida Capó (Lloseta), a Presidència; Lluc Tomàs (Llucmajor), a la Conselleria d'Agricultura; Bernardí Coll (Mancor), al Sefobasa; Antoni Montilla (Marratxí), al grup del PP del CIM; Gabriel Matas (Montuïri), a la Conselleria de Foment; Joan J. Comas (Pollença), a la Conselleria d'Agricultura; Miquel Vidal (Santanyí), a la Conselleria d'Economia; Apol·lònia Llull (Sineu) a la Conselleria d'Educació; Bartomeu Darder (Sóller), Conselleria de Foment; i Bernat Garí (Vilafranca), a l'Ibasan.

Sampol afegí a aquesta relació setze integrants de la candidatura conservadora per Mallorca: Jaume Matas, Rosà Estaràs, Maria Salom, Antoni Pastor, Pere Rotger, Gaspar Oliver, Margalida Cabrer, Margalida Capó, Joan A. Ramonell, Ana M. Castillo, Sebastiana Fullana, Ignaci Deyà, Bartomeu Abad, Jose R. Orta i Antoni Gómez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.