nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

El 93% dels comerciants rebutgen la construcció de nous supermercats

Una enquesta revela que dels 117 consultats, 109 estan en contra que la Sala els autoritzi

65350
El gran supermercat que es fa a l'entrada de Campos encara es troba en fase de construcció.

Una enquesta realitzada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Campos posa de manifest un total rebuig d'aquest col·lectiu envers la construcció de grans superfícies a la localitat. Un 93% dels consultats diuen no als grans establiments. En el decurs de l'enquesta, s'entrevistaren un total de 117 comerços de la localitat, dels quals 109 mantingueren una posició contrària que l'Ajuntament de Campos hagi donat el vistiplau a la construcció d'un nou supermercat de grans dimensions a l'entrada del poble per part d'una coneguda cadena.

L'enquesta es va fer pública en el decurs d'un debat mantingut entre els candidats a les pròximes eleccions i organitzat pels comerciants de Campos.

Leonor Miró, presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris, va explicar que «tal com reflecteix l'enquesta, la gent està preocupada amb aquesta macroconstrucció que s'està edificant, que segons els rumors no acabarà aquí, perquè sembla que hi ha altres projectes que nosaltres els qualificam com de grans superfícies».

Durant el debat que mantingueren, el PSM, UM i PSOE es mostraren totalment contraris a la construcció de més supermercats i de grans superfícies, en la mesura que els tres grups polítics consideren que aquestes grans construccions perjudiquen d'una manera directa el petit comerciant local. L'actual batle i candidat pel Partit Popular (PP) de Campos, Andreu Prohens, en va ser l'excepció, ja que mantingué que el supermercat que s'està construint no és una gran superfície, perquè segons la llei, els pobles tan sols poden comptar amb instal·lacions que com a màxim tenguin una superfície de 2.500 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.