cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Arriba la cinquena entrega de la «Guia dels pobles de Mallorca»

L'exemplar serà presentat avui horabaixa per Maria Antònia Munar

La cinquena entrega de la Guia dels pobles de Mallorca, dedicada al municipi d'Algaida, es presenta avui a les 20.00 hores a la sala de sessions de la casa consistorial.

En l'esdeveniment, hi seran presents la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; el batle, Jaume Jaume, i d'altres autoritats. També es comptarà amb l'assistència de la directora de publicitat i vendes del Grup Serra, Carme Serra, i els coordinadors de la col·lecció, Pere Fullana i Margalida Tur.

Aquesta novedosa publicació, editada pel Grup Serra i patrocinada pel Consell de Mallorca, surt a la llum arran d'una exhaustiva tasca de recerca històrica i d'informació actualitzada dels monuments i indrets més emblemàtics del terme. En ella, s'hi fa una detallada repassada a la idiosincràsia i a les particularitats de cadascun dels tres pobles del terme: Pina, Randa i Algaida.

Es tracta d'una edició, inèdita fins ara, en la qual la història i la geografia es posen a l'abast tant dels que la viuen ara com dels veïns de la resta de Mallorca. S'hi ajunten la màxima rigorositat i la simplicitat. Premisses que es garanteixen gràcies a la col·laboració dels historiadors locals, de Gabriel Bibiloni, Miquel Àngel Capellà, Pere Fullana, Alexandre Mulet, Joan Mulet i Pere Mulet, que han estat a la vegada els principals artífexs dels continguts que s'hi ofereixen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.