algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Els parcel·listes il·legals organitzen una federació per defensar els seus interessos

Afirmen que «som treballadors i no marcians»

«Nosaltres no som marcians i per això pensam lluitar i anar a per totes per aconseguir que ens legalitzin més parcel·les». Amb aquestes paraules s'expressà Esperanza Soberats, una de les organitzadores de la festa que el passat 23 de maig reuní més de 3.000 parcel·listes i que acollí com a convidat d'honor el batle de Palma, Joan Fageda.

Soberats, parcel·lista des de fa nou anys, des que comprà el terreny on vol construir-se una casa, anuncià que ella i els seus companys parcel·listes tenen la ferma intenció de crear una organització oficial que tengui cura dels seus interessos. «És una idea que venim estudiant de fa sis mesos ençà i hem decidit de veres tirar-la endevant». L'organització s'anomenarà Federació de Parcel·listes de Palma i estarà constituïda per tots els parcel·listes interesats i les associacions de veïns amb els seus presidents respectius, els quals tindran el seu carnet d'afiliat corresponent.

El també parcel·lista José Luis Solana, qui ajudà Soberats a organitzar la polèmica festa, exclamà no entendre la quantitat de crítiques rebudes i molt menys la petició per part dels grups de l'oposició del Consistori de reprovar el regidor d'Esports, Gaspar Oliver, per haver assistit a la festa i donar-los l'enhorabona per les recents legalitzacions (43 parcel·lacions acceptades en el PGOU de les 80 existents).

Solana insistí que en els darrers dies s'ha polititzat aquest tema «cosa absurda, "afegí", ja que nosaltres som totalment apolítics i votarem aquell que ens ajudi». En aquest cas, el que més els ha facilitat les coses, segons apuntà Soberats, és l'actual batle de Palma i candidat del PP "amb la legalització de 43 parcel·lacions d'origen il·legal i dotant de camins les seves respectives urbanitzacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.