algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

UM diu que s'ha donat una llicència il·legal d'un hotel de 4 pisos a Can Picafort

«L'Ajuntament dóna permisos d'obra vulnerant la normativa urbanística»

El grup d'Unió Mallorquina de Santa Margalida ha denunciat que l'Ajuntament atorga permisos d'obra que vulneren l'actual normativa urbanística. Aquesta greu acusació s'ha formulat arran de la concessió per part d'una llicència per a la construcció d'un gran aparthotel a la primera línia de Can Picafort que compta amb una planta baixa i tres altures quan, segons la planificació només es permet aixecar dues altures.

El regidor Joan Monjo (UM) ha entrat un document a l'Ajuntament on reclama el procediment utilitzat per concedir la llicència, els informes emesos pels tècnics en relació a aquest expedient així com un nou informe tècnic que indiquin si les obres compleixen o no amb les normes vigents. Monjo assegura que existeix una alarma social entre els veïns, afectats per la mateixa normativa i que se senten indefensos.

El polèmic aparthotel que ara es construeix prové d'un conveni urbanístic que l'edil Monjo va negociar quan portava l'àrea d'Urbanisme pel qual l'urbanitzador que era propietari de dos solars, un vora l'altra, podia construir a la parcel·la més grossa el volum edificable permès entre els dos solars. A canvi, emperò se cedia al municipi el solar petit de més de 2.000 metres que estava ubicat a primera línia, com a zona verda. UM assegura emperò que el conveni no permetia aixecar una tercera altura, com així s'ha concedit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.