cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Una plaga d'insectes ataca els pins de la zona per a vianants de Cala d'Or

Els comerciants estan farts i la Sala demanà ajuda a Agricultura i ningú no ve

Una plaga d'insectes desconeguts, que els comerciants de Cala d'Or han beneït com a pugons, ataquen els pins de la zona per a vianants i provoquen l'acumulació de brutícia pertot arreu. Els residents i propietaris dels establiments del centre ja n'estan farts, les queixes són nombroses i el malestar dia a dia va en augment.

En tres ocasions ja han demanat a la Sala que cerqui una solució efectiva al problema però encara no n'han sabut res. Ahir el batle Adrover explicà a aquest diari que s'ha donat avís en dues ocasions a la Conselleria d'Agricultura perquè enviïn algú que pugui dir de quin insecte es tracta i com actuar per eradicar-lo.

No obstant això, «fins ara no hem fet res perquè no sabem com fer-ho i fumigar amb qualsevol cosa el centre de la localitat és molt perillós. No ens podem arriscar a fer-ho ja que per la zona més afectada hi transita molta gent i a més de tot això és la primera vegada que veiem aquest bitxo», digué el batle.

Després de donar aquestes explicacions, Adrover tornà a telefonar a la Conselleria a veure perquè no compareixia ningú per assessorar-los. Tot i la predisposició de l'Ajuntament, els veïns no entenen el seu posicionament i continuen demanant-se com és que no s'ha actuat. La plaga es va detectar ja fa devers deu dies i a conseqüència d'ella els pins amollen reina pertot: a terra, damunt les taules dels restaurants i dels bars, pels vidres dels mostradors de les botigues, etc...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.