algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Colinas des Trenc vol fer de Campos un gran centre europeu de polo

Part del consistori viatjà a Alemanya per veure la realitat que permetria reactivar l'economia del municipi

El nou clima urbanístic que es vol implantar a Mallorca, i que cerca atreure clients exclusius d'alt nivell econòmic, és el que envolta el projecte Colinas des Trenc, de Campos. A falta només del darrer vistiplau de la Comissió Insular d'Urbanisme, aquesta iniciativa és previst que comenci a ser realitat abans de final d'any. El projecte pertany a DWI, una de les principals promotores alemanyes. DWI està associada a la cadena hotelera d'origen asiàtic Raffels.

Aquests últims dies, alguns membres del consistori campaner encapçalats pel batle Andreu Prohens han pogut viure a Alemanya una realitat semblant a la que es vol dur a terme al seu municipi. En aquest, per executar el projecte, la promotora disposa d'un milió de metres quadrats a devers tres quilòmetres de la platja des Trenc. Es fa comptes de construiran 180 habitatges unifamiliars, que es distribuirien en parcel·les de 2.000 ó 4.000 metres quadrats; un establiment hoteler de cinc estrelles de gran luxe amb 160 habitacions d'entre 50 i 70 metres cadascuna; i una gran àrea lúdica i comercial on hi tindran cabuda restaurants diversos, bars i establiments comercials... A més també es vol habilitar una gran àrea esportiva, on entre d'altres esports com el tennis, es podrà practicar l'esport que s'erigeix en el principal reclam del projecte: el polo.

El polo és un esport fins ara gairebé desconegut a Mallorca, però que gaudeix d'una gran afició d'alt nivell entre països europeus, americans i asiàtics. La manca de desenvolupament turístic del municipi i la seva ubicació, i l'elevada protecció del seu territori, han estat les característiques més destacades per escollir aquest indret de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.