algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El batle Pere Rosselló i l'ermità Joan Mir ja són fills il·lustres de la vila

Més de 200 persones assistiren ahir horabaixa a l'acte de proclamació solemne

L'històric batle Pere Rosselló i l'ermità Joan Mir varen ser proclamats fills il·lustres de la vila en un acte senzill però que, a la vegada, va estar revestit de solemnitat.

L'esdeveniment va aixecar una grandíssima expectació. Així, més de 200 veïns varen omplir de gom a gom la sala de plens municipal i molts n'hagueren de quedar a fora per manca d'espai. Entre els assistents hi eren presents antics coneguts i familiars de Pere Rosselló i també una representació de la congregació dels ermitans acompanyats del batle de Valldemossa, Joan Muntaner. No hi faltaren tampoc alguns representants del PSOE, com els candidats Francesc Antich o Francina Armengol.

El regidor de Cultura, Jordi Amengual, va fer una breu presentació d'ambdós personatges a la qual seguiren els parlaments d'agraïment d'un representant de la congregació d'ermitans i de Biel Juan, saig municipal en temps de la República i que parlà en nom de la família de Pere Rosselló.

Les paraules més sentides, emperò, varen ser a càrrec del batle, Francesc Rosselló, que es referí a l'ermità Mir com «un home senzill que va consagrar la seva vida a Déu i als més necessitats i la llavor del qual encara perviu a Mallorca». En termes similars va descriure Pere Rosselló, «com una llavor de pau, tolerància i de justícia».

Aprofitant l'acte, es penjaren els retrats de Joan Mir i de Pere Rosselló, que romandran, a partir d'ara, penjats al costat de la resta de fills il·lustres del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.