nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

«No denunciarem la persona que reté Carme si la trobam viva»

La família ha consultat algunes vidents per saber el parador de la jove

89628
La família de la jove es troba desesperada. FOTO: M.FUSTER.

«No presentarem cap denúncia contra la persona que ha retingut durant aquests dies Carme si finalment la trobam viva». Amb aquestes paraules la família de Maria del Carme del Salto expressava la seva desesperació davant la incertesa del parador de la jove i la possibilitat que estigui segrestada.

Tant els pares, Enric i Gràcia, com els seus germans, Enric, Sílvia, Javier, Dani i Mònica, es veuen impotents i esperen ansiosament que algú expliqui què ha passat amb Maria del Carme. La desesperació ha arribat a tal punt que la família ha consultat distintes vidents perquè els pugui donar una pista sobre l'estat de Maria del Carme i on es pot trobar.

Segons ha explicat la família, «una vident ens va dir que Carme podria estar a Mondragó. Vàrem donar avís a la Policia i ens traslladàrem al lloc per si això era cert, però no es va trobar res referent a la jove». Altres vidents coincideixen que Maria del Carme del Salto està viva però retinguda a una casa dels envoltants de la zona de Cala Bona on va desaparèixer. Així mateix, apunten que avui dijous es podria trobar Carme, suposant que encara sigui viva.

Del que està segura la família és que el jove corpulent que la va agafar en braços se la'n va dur de mala fe. «Creiem que aquesta persona no tenia bones intencions perquè si l'hagués volgut ajudar segur que l'hauria traslladat a un centre mèdic o a l'hospital, ja que Carme es trobava molt malament».

La Benemèrita continua la recerca per les zones costaneres de la comarca
La Guàrdia Civil continuà durant el dia d'ahir amb l'ampli dispositiu de recerca organitzat per intentar localitzar María del Carmen del Salto Fajardo, la jove de 28 anys desapareguda durant la matinada de divendres a dissabte a l'exterior d'un pub de Cala Bona, a Son Servera.
Fonts de la Benemèrita informaren que les operacions se centraren en els nuclis turístics de Cala Bona i de la Costa dels Pins, i tot i que el desplegament no va ser tan espectacular com el de dimarts, comptà amb diverses llanxes del GEAS (Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques) i patrulles del SEPRONA (Servei de Protecció de la Natura), però de moment no ha donat fruit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.