nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

Els veïns de la comarca temen el pitjor sobre la desaparició de Carme del Salto

Coincideixen que és una persona molt responsable, sociable i oberta

Ningú no s'explica la desaparició de la jove de 28 anys de Portocristo, Maria del Carme del Salto, de qui des de la matinada de dissabte no s'ha sabut res sobre on es troba. Els veïns de la comarca no parlen d'altra cosa. Manacor, el nucli de Portocristo, Son Servera i la zona costanera de Cala Bona són els principals llocs on la gent es mostra preocupada davant aquest succés.

Un dels testimonis més directes, Jordi Garcia, responsable de personal a la bugaderia Son Servera, de Sa Coma, on treballava la jove desapareguda, relata que «Carme és una persona estupenda, molt responsable amb la feina, sociable i oberta amb la qual es pot parlar de qualsevol cosa». La versió de la desaparició que conta Jordi és molt ajustada ja que una de les companyes que estigué amb Carme la nit de divendres era la seva dona.

Jordi explica que «eren cinc les companyes de feina que sortiren a sopar i després anaren al Van Van de Cala Bona. Quan eren les 2.45 hores de la matinada de dissabte, la meva dona i una altra companya decidiren retirar-se perquè començaven a fer feina a les set del matí».

Jordi explica que «a les 3.30 hores la seva amiga va anar a telefonar a un establiment que està a uns 200 metres del Van Van per demanar un taxi. Aquesta degué tardar uns 10 minuts en arribar i ja no la va trobar. Sabem que durant aquest temps, Carme va caure i es va pegar un cop al cap, els cambrers del local la varen atendre i li posaren gel, després pareix ser que un home corpulent la va agafar en braços i la va portar dins un cotxe. De llavors ençà ningú no n'ha sabut res més». En un principi, el personal de feina opinava que Carme s'havia quedat adormida a qualque lloc i que compareixeria hores després, però quan van veure que no donava senyals de vida, començaren a preocupar-se i donaren avís a la família i a la Policia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.