algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Veïns i ecologistes rebutgen construir una benzineria «il·legal» a Son Dameto

Les organitzacions aniran als tribunals si es concedeix la llicència d'obres

L'Associació de Veïns de Son Dameto, avalada per la Federació d'Associacions de Veïns i pel grup ecologista GOB, anunciaren ahir la seva oposició al projecte de construcció d'una benzineria en el barri, segons asseguraren, perquè és «il·legal».

Les tres organitzacions asseguraren anar als Tribunals si al final, l'Ajuntament concedeix la licència d'obres. «Interposarem una demanda per prevaricació ja que ara ja no poden al·legar ignorància dels fets», apuntà el portaveu del GOB, José Manchado. «Això és només l'iceberg de la gestió municipal en política urbanística», afegí.

Com es recodarà, l'estació de servei està projectada en un solar indivisible i només té 17 metres quadrats d'edificabilitat. El portaveu veïnal explicà que l'origen del conflicte es remunta al 1989, quan se sol·licità una licència d'obres per fer oficines, que fou concedida, i l'empresa promotora gairebé esgotà l'edificalibilitat, ja que construí 1.383 metres dels 1.400 dels quals disposava.

En la licència s'advertia a part, que era necessari inscriure en el registre de la propietat el certificat d'indivisibilitat dels terrenys, però l'empresa no solament no ho va fer sinó que uns dies més tard dividí el solar en dos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.