algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La família de la jove desapareguda descarta que se n'hagi anat de manera voluntària

«Estam destrossats, ja no sabem què pensar sobre la desaparició de Carme»

«Estam destrossats, ja no sabem què pensar sobre la desaparició de la nostra filla». Així ho expressaren ahir els pares de Carme del Salto, la jove de 28 d'anys de Portocristo que va desaparèixer devers les 3.30 hores de la matinada de dissabte a Cala Bona.

Carmen del Salto fa 1'74 metres d'alçada i pesa uns 75 quilograms, porta cabells mig llargs i du «metxes» rosses. La família tem el pitjor ja que descarten que es pugui tractar d'una fuita voluntària per part de la jove. «És una al·lota molt responsable», apuntaren.

Segons la seva germana Mònica, «quan eren devers les 3.30 hores de la matinada de dissabte, la meva germana es va trobar indisposada, crec que algú li degué posar alguna cosa dins la beguda perquè es trobava molt malament. Amb això que varen sortir del pub i ella es va seure a l'escalonada que hi ha fora del recinte, mentre la seva amiga va anar a telefonar a un establiment pròxim perquè les recollís un taxi. Quan aquesta va tornar no va veure Carme per enlloc, la va cercar pels voltants i no la va trobar».

Mònica comenta que «després hem sabut que algú va veure com un jove d'entre 25 i 30 anys, de complexió atlètica, amb el cap rapat o calb que vestia una camisa de quadres, la va agafar amb braços i la va portar dins un cotxe. D'aquest home no en sabem res més, però ens han dit que podria ser espanyol, encara que no era molt conegut dins Cala Millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.