cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Intenten donar permís per edificar un solar de Can Picafort qualificat com a zona verda

El batle retira el conveni per una possible il·legalitat

L'equip de govern (PP-CPU-GIP) municipal va intentar aprovar al darrer ple un conveni urbanístic que hagués permès edificar sobre un solar de Can Picafort previst a la normativa urbanística com a zona verda.

El propietari de la parcel·la compresa a la cantonada entre el passeig Colom i el carrer Costa i Llobera havia demanat permís a l'Ajuntament per construir un edifici de dues plantes amb un ús comercial als baixos, malgrat que no estigués així estipulat a la normativa. Aquest és un dels darrers solars que queden sense edificar al passeig Colom.

El projecte preveia uns grans retranquejos de forma que s'hauria cedit una part dels terrenys a l'Ajuntament per compensar-lo. Des de l'oposició els partits del PSOE i d'UM s'oposaren a aquest conveni urbanístic jusficant que anava contra l'esperit del Pla d'Ordenació Turística que recomana l'esponjament d'aquestes zones. A més, un informe dels tècnis municipals era desfavorable, ja que condicionava una modificació de la normativa urbanística.

Malgrat que inicialment el batle, Antoni del Olmo, esmentà «que tirarem el conveni endavant i després un advocat ja ens dirà si s'ha equivocat», després tornà enrere i ho retirà del ple. Aquesta decisió es va prendre després que el secretari municipal advertís que el conveni podia ser il·legal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.