algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

A Santa Margalida PSOE i UM atribueixen la inestabilitat als interessos de Can Picafort Unit

La millora de la cobertura sanitària és el principal objectiu dels partits polítics

La inestabilitat política que ha dominat el municipi durant els darrers anys va ser l'eix central del debat electoral que protagonitzaren als micròfons d'Ultima Hora ràdio els cinc candidats a la batlia de Santa Margalida. Així va sortir a la llum la polèmica moció de censura contra el batle socialista Miquel Cifre, pel PP i pels dos partits independents de Can Picafort que ara s'han ajuntat.

El candidat d'UM, Jaume Ribot, i el socialista Cifre, sense cap embut, acusaren Can Picafort Unit de ser el responsable d'aquesta inestabilitat en la mesura en què al seu darrere hi ha importants interessos econòmics que haurien manipulat la política municipal en benefici propi. Ribot indicà que la principal causa del retard del municipi han estat els continus canvis de batle que hi ha hagut.

A aquestes crítiques va respondre de forma irònica el candidat de Can Picafort Unit, Fèlix Estelrich, explicant que si «els 3.100 votants de Can Picafort només votassin el nostre partit no hauríem de fer mocions de censura ja que tindríem majoria absoluta a l'Ajuntament».

Per la seva banda el batle del PP, Antoni del Olmo, defensà «la moció de censura com una arma democràtica per canviar el batle que hi ha. Com que el PP va guanyar les eleccions del 95 em vaig sentir perfectament legitimat per impulsar la moció de censura». Del Olmo recordà també que en alguna ocasió un pacte de govern havia atorgat la batlia al partit manco votat. El candidat del PSM, Antoni Ferrer, recriminà a del Olmo que el PP havia fet el mateix donant suport a la batlessa d'UM a Llubí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.