nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La propietat de la possessió de Bànyols demana per fer vuit xalets

El GOB recorda a Urbanisme el recurs interposat contra la parcel·lació

Els propietaris de l'antiga possessió de Bànyols d'Alaró demanen ara llicència d'obres per poder construir vuit xalets.

La Comissió Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca tramita les autoritzacions per edificar aquests vuit xalets, quan encara ara el Tribunal Superior de Justícia de les Balears no ha resolt el recurs contenciós-adminsitratiu que el GOB interposà contra l'acord de l'Ajuntament d'Alaró d'atorgar llicència de segregació i parcel·lació de la possessió de Bànyols.

L'Ajuntament d'Alaró va autoritzar un projecte de parcel·lació, a la finca de Bànyols, de 21 solars. Així, l'antiga possessió de 640.000 metres quadrats quedà segregada en finques de 15.000 fins a 90.000 metres quadrats. Des del GOB es recorda el que deia la llicència municipal de segregació concedida per resolució de batlia: «s'adverteix expressament que aquesta llicència s'autoritza tenint en compte la finalitat que es desprèn del projecte presentat, sense que impliqui l'autorització d'usos edificatoris».

Així, els ecologistes fan veure a la Comissió Insular d'Urbanisme que la llicència de segregació que es va donar prohibeix l'autorització d'usos edificatoris. Un cop més el GOB veu confirmades les seves sospites, és a dir, les intencions immobiliàries dels propietaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.