algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Denou equips han presentat les seves propostes per al moll Vell dins el projecte Port Segle XXI

La primera reunió del jurat se celebrarà en quinze dies

El concurs d'idees convocat per l'Autoritat Portuària per al projecte Port Segle XXI ha rebut 19 propostes, segons varen informar ahir fonts de l'institució. Precisament a les 2.00 hores de l'horabaixa finalitzà el termini per a la presentació de propostes, segons estableix el plec de bases que fou aprovat per convocar aquest concurs públic i internacional.

El president de l'Autoritat Portuària, Lluís Ramis d'Ayreflor, que també exerceix la presidència del jurat d'aquest concurs, té un termini de tres dies per obrir el sobre n. 2 de la documentació aportada pels equips de participants a fi d'identificar els dos professionals (arquitecte i enginyer de camins, canals i ports) més votats. La designació d'aquests dos membres del jurat ha correspost als concursants per tal que tota la seva composició sigui la més representativa possible.

Tots els participants han esperat al darrer dia (ahir) per presentar les seves propostes, ja que el mateix divendres cap equip havia aportat la seva. Fonts de l'Autoritat Portuària assenyalaren que tant la institució com els mateixos concursants han volgut obtenir les màximes garanties de confidencialitat. Aquests 19 equips que presentaren ahir les seves propostes ha implicat la renúncia d'altres 11 equips multidisciplinars que varen inscriure's el passat 13 de febrer. Aquesta inscripció era una passa obligatòria per participar al concurs.

El jurat es reunirà dins dels 15 dies naturals en la primera sessió i després fixarà un calendari de reunions. Aquest jurat serà integrat pel mateix Lluís Ramis d'Ayreflor; el batle de Palma o la persona delegada per ell; el director i dos experts designats per l'Autoritat Portuària; l'arquitecte i l'enginyer de camins que hagin nomenat els concursants; el president del Col·legi d'Enginyers de Camins; el degà del Col·legi d'Arquitectes; un tècnic de Cort i dos experts en matèria econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.