muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Pares i escolars es manifestaren per reivindicar més centres educatius

Unes 400 persones secundaren la concentració que tingué lloc a la plaça

Al voltant d'unes 400 persones, entre pares i escolars dels diferents centres educatius del terme de Pollença, es concentraren, ahir, diumenge, a la plaça Major, sota una pancarta que reivindicava la construcció del nou institut del Port de Pollença i també l'ampliació del Guillem Cifre de Colonya. A l'hora criticava la política d'inversions que el Govern ha fomentat amb el pla Mirall.

A la pancarta que els pares col·locaren precisament a la plaça, l'obra més polèmica del pla Mirall, es podia llegir una frase breu, però alhora força entenedora: «Pla Mirall!!! Escoles, quan?». «Les escoles es deixen sempre de costat i es prioritzen unes altres inversions que no resulten ni de molt tan necessàries», manifestà Margalida Capllonch, presidenta de l'APA del col·legi públic Joan Mas. Aquesta reflexió, però, semblava que ahir la secundassin tots els candidats a batle de Pollença, fins i tot el del Partit Popular. Joan Comes no dubtà a sumar-se a una concentració amb la qual no es fa més que posà de manifest «els continuats incompliments de les promeses fetes pels diferents organismes responsables, la Conselleria d'Educació del Govern balear, l'Ajuntament de Pollença i tots els partits polítics».

«És el conte que no s'acaba mai. Perquè la Conselleria d'Educació decidís fer el nou Costa i Llobera hem hagut de lluitar durant onze anys. Ara, no podem esperar onze més perquè ens solucionin la resta de problemes», afegia la secretària de l'APA del col·legi públic Costa i Llobera, Joana Plomer. Després, Francisca Albertí, de l'APA de l'institut de secundària Guillem Cifre de Colonya, aclaria que les declaracions aparegudes aquests dies en els mitjans de comunicació, i en què les juntes directives de les APA del municipi de Pollença afirmaven que se sentien «estafats» per Educació, han servit perquè la Conselleria els avanci la reunió que havien sol·licitat per tractar la problemàtica educativa del poble. «Ens comunicaren que no ens podien rebre fins d'aquí a un mes i mig, però després de criticar-ho pels diaris ens canvien la cita per la setmana vinent. És trist, però si no fas renou, no t'escolten», afegí Albertí. I per això ahir els pares i els escolars feren renou, i molt. Tots equipats amb xiulets manifestaren el seu descontent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.