nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

Cort ingressa enguany 1.600 milions per l'Impost de Circulació en període voluntari

És un increment del tres per cent respecte de l'any passat

L'Ajuntament de Palma ha ingressat un total d'1.641.368.500 pessetes en concepte de l'Impost sobre vehicles de Tracció Mecànica, més conegut com l'Impost de Circulació. El pagament en període voluntari s'inicà el passat 1 de març i finalitzà el 30 d'abril. Segons dades falicitades per el departament d'Economia i Hisenda, enguany la quantitat recaptada dins aquest termini suposa el 67 per cent, un tres per cent més que l'any passat.

Tal i com apuntà el regidor responsable de l'Àrea d'Economia, Pedro Àlvarez, la recaptació assolida respon al pagament d'un total de 150 mil rebuts, un sis per cent més que l'any 1998, en què s'efectuà el pagament d'uns 142 mil rebuts en període voluntari.

Per a enguany, Cort tenia una previsió de recaptació, segons les xifres del padró de vehicles del 98 aprovat a la darrera comissió de Govern, de 2.456.600.000 pessetes corresponents a a 230 mil rebuts. No obstant això, la xifra real d'ingressos és menor, oscil·lant entre el 64 i 65 per cent del volum total del padró, entre el període voluntari i l'executiu.

Segons explicà Àlvarez l'augment de recaptació respecte de l'any passat «no es deu a un increment de la pressió fiscal sinó a un creixement vegetatiu "hi ha més vehicles circulant", i de major potència fiscal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.