algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La Societat d'Estiba i Desestiba obté el certificat del Lloy's Register Quality

La Societat Estatal d'Estiba i Desestiba del Port de Palma ha obtingut el certificat de qualitat i figura al Lloy's Register Quality basat en la norma ISO 9002. Aquest holding britànic és un dels més antics i acreditats del món dins de l'àmbit marítim i portuari. El requisits exigits en aquesta norma comunitària per a l'obtenció del certificat passen per la creació d'un comitè de qualitat que sigui capaç d'impulsar la posada en marxa, seguiment i manteniment d'un sistema de qualitat que es concreta en un precís manual de procediments.

La Societat d'Estiba del Port de Palma elaborà el seu propi manual de qualitat, en què figura el procés necessari per arribar a un servei eficaç d'acord amb les característiques del mercat al qual es dirigeix, el contingut dels serveis que ofereix i les necessitats dels clients.

El president de l'Autoritat Portuària, Lluís Ramis, indicà que era molt positiu aconseguir aquest certificat i més tenint en compte el prestigi de Lloy's en l'àmbit portuari. «És molt positiu tenir el seu aval».

Per la seva part, el representant de Lloy's, Jerónimo Gil, informà que el sistema de gestió de qualitat valora l'eficàcia de la gestiò per satisfer la companyia, el client i la societat a la qual ofereix els seus serveis. «La dificultat del procés consisteix a mantenir constant aquest nivell de qualitat, cosa que implica un canvi d'organització dels treballs molt disciplinat», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.