algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Llorenç Huguet serà reelegit rector de la UIB el pròxim dia 26 de maig

Fa públic el seu programa com «una aposta nítida per la qualitat i la innovació».

El pròxim dia 26 de maig, el claustre universitari revalidarà el rectorat de Llorenç Huguet, única persona que ha presentat la seva candidatura al càrrec. Tot i concórrer en solitari a les eleccions, Huguet ha presentat un programa resumit de 12 pàgines on glossa els seus avanços des de l'any 1991 i els projectes fins l'any 2003, resumits amb el títol «Una aposta nítida per la qualitat i la innovació», en poc més d'uns 35 articles.

La millora del finançament universitari i les negociacions amb la Comunitat Autònoma són alguns dels assoliments presentats pel rector al seu programa, tot i que assenyala que no s'ha arribat a la circumstància òptima. Entre els principals objectius assenyalats per Huguet per aquest nou període, destaquen la inversió en infraestructures (nous edificis i accessos), el suport a Investigació i Desenvolupament (I+D), la projecció social de la UIB, l'establiment d'un pla de finançament, incrementar l'oferta d'estudis i la redacció del Pla estratègic de la Universitat.

Com assoliments del període que ara conclou, l'extensió universitària, la diversificació dels currículums "incloent la integració dels estudis de Turisme i de Treball Social", el «cabdal esforç pressupostari davant la inexistència d'una llei autonòmica per a I+D», la creació de la Fundació Universitat-Empresa i l'increment dels recursos bibliotecaris són algunes de les fites assenyalades d'aquests quatre anys de govern per part del rector Llorenç Huguet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.