cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

UM detecta moviments privatitzadors «més que hipotètics» de l'aigua a l'Illa

Defensa la creació d'un organisme supramunicipal metropolità per gestionar serveis

Ferran Trujillo, candidat d'UM a l'Ajuntament de Palma, afirmà ahir que ha detectat un intent de privatitzar la gestió de l'aigua a Mallorca. «No tenc la prova documental, però hi ha moviments més que hipotètics per privatitzar tot el tema relacionat amb l'aigua, ja que és un negoci susceptible de passar a règim privat en règim de monopoli».

Per a Unió Mallorquina la gestió ha de ser pública i en aquest sentit advocà per la creació d'un organisme supramunicipal que reguli la distribució de l'aigua de la nova dessaladora a Palma, Calvià, Marratxí i Llucmajor.

Trujillo va comparèixer davant els mitjans de comunicació acompanyat dels candidats d'aquest partit a Calvià (Isidre Canyelles), Llucmajor (Tomàs Cantallops) i Marratxí (Bernardí Homar), municipis que tindran un problema greu de cara a l'estiu si no entra en funcionament la dessaladora.

Aquest organisme metropolità supramunicipal a més de l'aigua, també assumiria la gestió dels transports públics i altres serveis que afecten aquests municipis on viu més de la meitat de la població a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.