algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
33°

Segresta la seva companya en un hostal de Palma i li dóna una pallissa

La Policia Local de Palma va arrestar un home de 29 anys, les inicials del qual corresponen a E.M.M., acusat d'haver comès diversos delictes de lesions, amenaces i detenció il·legal contra la seva companya sentimental, amb qui conviu des de fa onze anys, i a la qual ha sotmès a maltractaments físics i psicològics quasi des de l'inici de la relació.

Això no obstant, la víctima, que té tres fills petits en comú amb l'ara detingut, no havia denunciat els maltractaments en cap ocasió fins fa aproximadament vuit mesos, moment en què decidí posar-ho en coneixement dels jutjats. Feia dos mesos que la dona havia abandonat el seu company sentimental, i se n'havia anat a un poble de la Part Forana amb la seva progènie, on havia aconseguit una tranquil·litat llargament desitjada.

Tres dies abans dels fets aquí ressenyats, la denunciant havia retornat a conviure amb l'agressor. Aquest li havia promès que tot aniria bé, però ella inicialment s'hi negà. Just després, aquest havia amenaçat de matar el seu germà i ella accedí a tornar a Palma per temor que es complís aquest extrem. La parella s'allotjà a l'Hostal Montleón, i allà començà altre cop l'odissea d'aquesta dona.

La va conduir a l'hostal i allà la va obligar a prendre dos comprimits de Trankimazín (un calmant molt potent i d'efectes psicotròpics), cosa que motivà que la dona no recordàs res i li donà una pallissa mentre estava inconscient. El dematí següent aquesta es despertà, i es trobà amb el cos ple de nafres a causa de la violenta agressió patida i fermada al llit de l'habitació. E.M.M. l'alliberà, li donà analgèsics per al dolor i la va amenaçar novament perquè no denunciàs els fets i perquè no sortís de la cambra. A més, li va tallar els cabells a la força, amb una intenció que encara no ha estat aclarida. Aprofitant l'absència del seu agressor, la dona demanà ajut a la Policia Local, i va ser traslladada a un centre d'acollida amb els seus tres infantons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.