algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Psiquiatres i forenses no es posen d'acord sobre l'estat mental de Cobo

El judici per l'assassinat d'Ana María Muñoz ha quedat vist per a sentència

El cas de Rafael Cobo, l'home que apunyalà el 15 de novembre de 1997 la seva esposa, Ana María Muñoz, ha creat discrepàncies. Les més recents i destacables són els testimonis que es pogueren escoltar en la sessió d'ahir del procés que es du a terme contra ell.

Mentre que els psiquiatres Victorí Planells i Nicolau Llaneras asseguraren al tribunal que Cobo patí un transtorn de personalitat en el moment de matar la seva dona, els metges forenses Antoni Siquier i Julio López Bermejo negaren de manera categòrica aquesta afirmació i manifestaren que l'acusat no pateix cap casta de malaltia mental que l'alliberi de responsabilitat.

En aquesta sessió, els forenses insistiren de manera especial en què el processat era conscient del que feia, i que prova per tots els mitjans de falsejar la veritat afirmant que no recorda res, sobretot després d'haver manifestat al Tribunal el seu convenciment que la seva esposa encara és viva.

El ministeri fiscal posà especial èmfasi en aclarir que Rafael Cobo apunyalà la seva esposa per l'esquena i amb traïdoria, just el mateix dia que havia de fer-se efectiu el manament judicial que l'obligava a abandonar el domicili familiar, ja que atorgava la propietat sobre l'immoble a la difunta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.