nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Una dona mor i una altra resulta ferida en xocar contra un camió a la carretera Inca-Alcúdia

La víctima envaí el carril contrari per distracció

Maria Cifre March, de 39 anys i natural de Pollença, va morir ahir com a conseqüència d'un accident de circulació que va tenir lloc en el quilòmetre 36 de la carretera Inca-Alcúdia. En el sinistre també resultà ferida María del Pilar Bernardo de Quirós Carner, de 61 anys.

L'accident es va produir al voltant de les 12.30 hores a l'altura de la cruïlla per anar cap a Campanet, prop de la fàbrica de vidre. L'automòbil que conduïa la finada, un Ford Fiesta, va envair el carril contrari en un revolt i posteriorment es va estampar contra un camió.

Encara que no es pot assegurar amb certesa quina va ser la causa de la invasió del carril, fonts properes a la investigació asseguren que es tracta d'una distracció de la conductora.

Les ambulàncies del 061 i bombers del parc d'Inca es varen desplaçar fins al lloc dels fets. Quan varen arribar, els sanitaris intentaren reanimar sense èxit Maria Cifre, que presentava una aturada cardiorespiratòria a causa dels politraumatismes provocats per la col·lisió. Procediren al trasllat de María del Pilar Bernardo de Quirós Carner fins a la clínica Juaneda. El diagnòstic de la ferida assenyala que pateix un politrauma, fractures als costat i pneumotòrax.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.