nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

L'únic detingut per l'assassinat de Calvià queda en llibertat sense fiança

Agustín F. declarà ahir horabaixa a Palma en relació a la mort d'Andrades

Agustín F., de 40 anys, l'únic detingut ara per ara per les forces de seguretat en relació a l'assassinat d'Antonio Andrades, quedà ahir horabaixa en llibertat després de declarar davant la jutgessa de guàrdia.

El detingut va ser traslladat en el decurs del matí d'ahir als jutjats de via Alemanya, però no va començar a declarar fins a primera hora de l'horabaixa. En aquesta declaració va ser assistit pel lletrat valencià Daniel Rodrigo, malgrat que en l'actualitat la seva representació és a càrrec del misser Joan Feliu.

Segons fonts judicials, l'acusat va declarar a la jutgessa Ana San José, la titular del jutjat d'instrucció número cinc, que el seu desplaçament per mar a València el mateix dia que es va descobrir el cadàver d'Antonio Andrades Andrades (que va aparèixer divendres passat assassinat en el maleter d'un cotxe en un solar de la Costa d'en Blanes) no tenia cap mena de relació amb els fets que s'investiguen, sinó que la seva intenció era visitar uns familiars que viuen a Madrid i que havia triat precisament aquesta data per fer-ho.

Quan va ser interrogat sobre la seva relació amb el difunt, Agustín F. va recordar que ambdós havien estat presentats per un amic comú. Així mateix, també va explicar que ell havia ajudat Antonio Andrades a cercar el pis que aquest ocupava a la barriada de Sant Agustí i que fins i tot el va deixar viure a la seva casa un parell de dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.