nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Ferran Trujillo afirma que «el canvi a Palma és necessari i justificat»

Maria Antònia Munar presentà ahir la llista d'UM a la batlia de Palma

El candidat d'Unió Mallorquina a la batlia de Palma, Ferran Trujillo, assegurà ahir que el canvi de govern municipal després de les eleccions del tretze de juny «és necessari i justificat». Trujillo, acompanyat per la presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, presentà la llista completa de la seva formació a l'Ajuntament de Palma en la qual, segons afirmà, «estan representats tots els sectors socials de la ciutat». El candidat assegurà que el consistori palmesà, en què actualment UM no compta amb cap regidor, necessita «un partit moderat, de centre, liberal i nacionalista».

De la seva banda, la presidenta manifestà que la llista del partit «és la millor perquè el candidat ho és per formació i per edat (39 anys)». Munar elogià també l'empresari Mateu Oliver (38), segon en la candidatura, i la número tres de la llista, l'advocada Maria Cristina Cerdó (29). «Tenim un equip humà tan important que arribarem a la gent», vaticinà Munar. La presidenta d'UM també afirmà que la manca de mitjans del seu partit els farà plantejar una campanya «més personalitzada». Així mateix, Munar ressaltà l'elecció de professionals liberals i de persones de totes les barriades de Palma per formar part de la llista electoral. Lamentà que «la gent estigui descontenta amb les millores que s'han realitzat a Palma» per falta de participació dels ciutadans.

Com es recordarà, els primers quinze noms que constitueixen la llista electoral de les eleccions municipals es varen presentar fa dues setmanes. Rosa Maria Vaquer (41 anys), administrativa; Immaculada Vich (36), advocada; Climent Garau (48), directiu de banca; Pilar Cozar (46), empresària, i Francesc Albertí(44, fill del president d'honor d'UM Jeroni Albertí), metge internista, completen els deu primers llocs de la llista, amb què Ferran Trujillo no aspira a obtenir la majoria però sí «una presència significativa a Cort».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.