cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Un nin de 5 anys és violat per un jove de 14 en un local de Pollença

La víctima fou abordada quan anava al lavabo i obligada a fer-li una fel·lació

La Guàrdia Civil de Pollença ha identificat un menor de 14 anys com el suposat autor d'un delicte de violació del qual ha estat víctima un nin de cinc. Els fets varen tenir lloc en els lavabos d'un local de la localitat i han estat posats en coneixement de la Fiscalia de Menors.

L'agressió sexual investigada es va produir el divendres 30 d'abril, quan la víctima i sa mare acudiren a l'establiment. El nin, en un moment determinat, va anar tot sol al lavabo i allà va ser abordat per un adolescent que el va obligar fer-li una fel·lació. Quan la víctima tornà a reunir-se amb sa mare, sembla que li va contar, amb les dificultats lògiques de la seva curta edat, el que havia passat, però el sospitós ja havia desaparegut i no va ser possible trobar-lo. A més a més, no hi havia cap testimoni.

La Guàrdia Civil i la Fiscalia de Menors varen tenir coneixement dels fets i obriren una investigació per localitzar l'autor de la violació. Les diligències duraren diversos dies i se centraren en les persones que solien freqüentar el local. Al final, per exclusió i gràcies a algunes dades recollides en l'entrevista amb la víctima, es va arribar a la conclusió que es tractava d'un adolescent de 14 anys, que ahir va ser sotmès a exploració pels agents encarregats del cas i pel fiscal.

Sembla que el jove va reconèixer que havia abusat sexualment del nin de cinc anys i posteriorment quedà en llibertat, a cura dels seus pares, en tractar-se d'un menor d'edat. L'adolescent no compta amb cap antecedent policíac i era un menor «d'allò més normal» i gens conflictiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.