algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

La Policia Local immobilitza els seus cotxes perquè no han passat la ITV

Els agents patrullaren a peu en protesta per les mancances laborals que pateixen

59986
Els cotxes només es feren servir en casos d'urgència. | T.Ayuga.

La Policia Local de Marratxí va immobilitzar oficialment ahir els seus cotxes perquè no han passat la ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles) de manera que els agents varen fer a peu la seva tasca diària. Els cotxes únicament varen ser emprats per a casos d'extrema urgència.

Aquesta original mesura va ser adoptada en senyal de protesta per les deficients condicions laborals que pateix el cos. Segons els portaveus policíacs, els cotxes, com a vehicles d'urgència, han de passar una inspecció abans de poder transitar ja que, encara que siguin nous, se'ls instal·len diferents accessoris com torretes o sirenes que han de funcionar de manera adequada. Pels agents, aquest només és un petit exemple de la deixadesa i abandó posat de manifest des de l'equip de govern municipal cap al cos.

Els policies s'han aixecat en peu de guerra per denunciar les nombroses mancances que tenen les actuals instal·lacions del quarter ubicat al polígon industrial. Entre aquestes se citen el poc espai disponible, la manca d'un dipòsit de vehicles i d'un espai per a detinguts. Les dependències, segons diuen, tampoc no reuneixen els requisits de seguretat legals i això provoca que els agents no puguin fer la seva feina a gust i amb ganes.

L'actual quarter de la Policia es troba a l'edifici del gimnàs municipal on va ser traslladat el cos des de l'Ajuntament. Els policies reclamen que es posi remei a les deficiències d'un immoble que no està preparat per a aquesta funció o que bé es construeixi un quarter nou en condicions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.