cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

La Policia cerca al lloc del crim de la indigent proves per aclarir l'assassinat

Francisco M.A., l'únic detingut fins ara, continuarà als calabossos de la Policia Nacional fins divendres

Francisco M.A., la persona que va ser detinguda per la Policia per la seva implicació en la mort de María Àngeles Manzaneque Blanco, duia dies encalçant la víctima, segons confirmaren alguns testimonis que coneixien ambdues persones.

El detingut, de quaranta anys, treballava també ocasionalment com aparcacotxes a la zona de la Policlínica Miramar, lloc on el passat dimarts va aparèixer el cadàver de la víctima. El grup d'homicidis no té constància que Francisco M.A. i María Àngeles Manzaneque tinguessin una relació sentimental estable, pero tampoc no es descarta que haguessin mantingut algun tipus de contacte ocasional. El que sí se sap després de recollir informació entre les persones que es mouen en aquest ambient marginal, és que el detingut feia dies que estava cercant «La Rubia» i que ella intentava evitar aquest encontre.

Com que el lloc dels fets estava allunyat, es dóna la circumstància que cap testimoni no va poder veure la baralla. Tampoc ningú no va sentir cap crit d'auxili.

Sis agents del grup d'homicidis tornaren ahir al lloc on va aparèixer el cadàver de la indigent. L'objectiu era trobar alguna cinta o corda que hagués pogut fer servir l'objectiu per fermar la víctima, ja que es descarta quasi per complet que l'autor de l'assassinat empràs un objecte contundent per matar la víctima.

Francisco M.A. continuava ahir detingut en els calabossos de la Prefectura. Ahir, en una primera trobada amb la policia, mantingué que ell no havia matat María Àngeles i assegurà que no té relació amb aquesta mort.

En no existir confessió, la policia està intentant trobar proves que l'impliquin en aquesta mort. Ja dimarts passat els investigadors realitzaren un escorcoll a l'habitatge que el detingut compartia amb el seu germà, situat al carrer Cronista Muntaner Bujosa. Allà se cercava algun objecte que pogués estar tacat de sang. Als investigadors els cridà l'atenció que el detingut i el seu germà haguessin estat netejant la casa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.