algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Un grup de veïns munta unes primàries per promoure una llista alternativa al PP

Més d'un centenar de persones varen participar en aquestes originals votacions

Un petit grup de veïns va organitzar el passat dimecres a vespre un referèndum popular al qual assistiren prop d'un centenar de persones amb l'objectiu de promoure la formació d'una candidatura independent per a les properes eleccions municipals que fes front al Partit Popular. Aquesta original iniciativa s'ha pres arran dels rumors que apunten que el grup dels Sencellers Independents no presentarà una candidatura ja que no troba persones que vulguin encapçalar-la. De fet, a l'acte hi foren presents molts dels regidors i responsables d'aquest grup així com també destacats simpatitzants del Partit Popular.

Abans de començar, els organitzadors llegiren un manifest en què es reclamava un projecte de futur per al poble i la necessitat d'un canvi en la manera d'administrar els recursos municipals. En un ambient de festa es repartiren paperetes entre tots els assistents en les quals s'havia de posar el nom de la persona del poble que cadascú creiés més idònia per ocupar el càrrec de batle així com altres quatre noms de possibles regidors. Tots els presents varen dipositar després el seu vot simbòlic en una improvisada urna i després d'un soparet amb coca i vi alguns voluntaris procediren al pertinent escrutini.

El resultat no va poder ser més aclaridor. El guanyador absolut fou l'exbatle Joan Roig Negret tot i que també hi hagué vots entre d'altres per als actuals regidors Jaume Arrom i Maria Vich o per a un dels organitzadors de l'acte Pep Lluís Toledo. Pel que fa als regidors varen sortir fins 54 noms diferents entre els quals s'hi trobaven els ja esmentats a més d'altres com Antoni Florit, Tomeu Mut o també Joan Sans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.