nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

El PSM vol denunciar el batle a la Junta Electoral per un acte amb la gent gran

Critiquen que el PP organitza una excursió dos dies abans de la campanya electoral

El grup municipal PSM de Campos vol dur davant la Junta Electoral el batle, Andreu Prohens (PP), per haver organitzat una excursió multitudinària per a la Tercera Edat, prevista el dia 26 de maig, dos dies abans de començar la campanya electoral. El PSM, en primer lloc, ha remès un escrit al batle Prohens en queè exigeix que ajorni aquesta activitat fins després que s'hagin celebrat les eleccions municipals i autonòmiques del proper dia 13 de juny.

Segons ha explicat el portaveu nacionalista, Joan Juan Pons, «en el cas que no accepti ajornar l'excursió pagada amb les arques municipals, acudirem a la Junta Electoral perquè se celebra el dia 26 de maig, data que correspon a dos dies abans de que comenci la campanya». El PSM qualifica l'actitud de l'equip de govern conservador de «molt greu» perquè «existeix una partida pressupostària per aquesta excursió que puja a un milió cent mil pessetes, a més el Govern balear atorga a l'Ajuntament una subvenció de 400.000 pessetes».

El grup nacionalista no veu amb bons ulls que aquest viatge a distints punts de l'Illa, on hi assisteixen unes 500 persones de les associacions de gent gran, es pagui amb els diners públics. Un altre dels aspectes que el PSM recrimina al batle Prohens és que «a la invitació per a l'excursió es dóna el telèfon particular de la regidora de Serveis Socials, Catalina Gelabert (PP), quan el més normal, si es tracta d'un acte oficial de l'Ajuntament, és que es posin els telèfons municipals», apunta Joan Juan Pons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.