algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

Educació no preveu llevar un curs d'ESO a Can Peu Blanc per posar-lo al Joan Taix

El director de l'institut més sol·licitat s'entrevistà ahir amb el director de Planificació

La Conselleria d'Educació no té previst tenir en compte la sol·licitud feta pel Consell Escolar Municipal de sa Pobla perquè entén que s'ha de respectar la decisió dels pares a l'hora d'escollir el centre on desitgen que estudiïn els seus fills.

Si la Conselleria d'Educació no canvia la decisió que ahir féu pública, l'institut de secundària Joan Taix es quedarà amb un sol curs de primer d'ESO, mentre que Can Peu Blanc mantindrà els tres cursos de primer d'ESO que té actualment. Des de fa dies, el Consell Escolar de Joan Taix lluita fort per mantenir els dos cursos de primer d'ESO que té en l'actualitat i que veu perillar a causa del desprestigi que arrossega pel fet d'haver estat una escola de Formació Professional. Aquest desprestigi ha fet que només 18 alumnes fessin la preinscripció a Joan Taix, mentre que a Can Peu Blanc han estat 72 les preinscripcions.

Despús-ahir, el director de Joan Taix, Tolo Alzamora, aconseguí que el Consell Escolar Municipal donàs suport a la seva proposta i reclamàs a Educació el repartiment entre els dos instituts dels quatre cursos de primers d'ESO. Ahir, però, el director de l'altre institut, Miquel Gelabert, ja manifestava la seva oposició envers l'acord adoptat pel Consell Escolar Municipal. Gelabert entén que els al·lots que han fet la preinscripció a Can Peu Blanc ja tenen uns drets adquirits i «tornar això enrere genera molts de problemes». Encara que després afegí que «és una qüestió de voluntats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.